GRIJNI SISTEMI

Grijni sistemi za domaćinstva
Ugodnost Vašeg doma

Za Vaš topli dom u kojem temperaturu podešavate sa jednostavnošću.
ZAGRIJTE SVOJ DOM PROIZVODIMA

Kompanije Gree

Za svakoga ko želi uživati u savršenoj temperaturi u svom domu, tokom cijele godine, Gree nudi široku paletu ventilokonvektora i toplotnih pumpi marke Versati koji mogu služiti i za grijanje i hlađenje prostora, te tako nude dodatnu vrijednost i ekonomično rješenje za svako domaćinstvo.

SAZNAJTE VIŠE


http://www.thermocool.ba/wp-content/uploads/2016/06/podno-pod-fc.png

Ventilo-
konvektori

Podni ili ventilokonvektori postavljeni ispod stropa opremljeni su ventilatorom, izmjenjivačem topline, filterom te svim potrebnim elementima
za zaštitu, kontrolu i regulaciju uređaja i temperature. Ventilokonvektori predstavljaju visoko-učinkovite ventilatore sa niskom razinom buke.


http://www.thermocool.ba/wp-content/uploads/2016/06/homegmv.jpg

Toplotne pumpe

Toplotna pumpa uzima toplotnu energiju iz spoljašnjeg vazduha. Da bi uzela tu energiju toplotnoj pumpi je potrebna energija. Home-GMV-u je potrebno 1kW električne energije da bi Vašem domu predala preko 4kW toplotne energije. Više od 80% toplotne energije proizvedene od strane Home-GMV dolazi iz spoljašnjeg vazduha i besplatno je.

Grijni sistemi Gree

Kompanija ThermoCool je ovlašteni distributer Gree proizvoda za Bosnu i Hercegovinu.


Gree

Pogledajte oficijelnu stranicu našeg dobavljača


ZAGRIJTE SVOJ DOM PROIZVODIMA

Kompanije Korel

Iako su proizvodi kompanije Korel namjenjeni prvenstveno klimatizaciji odnosno hlađenju prostora, većina uređaja nudi mogućnost zagrijavanja prostora. Ono što karakteriše i od drugih proizvođača sličnih konvektorskih uređaja diferencira proizvode Korel su mogućnost grijanja prostorije i na niskih -15 stepeni vanjske temperature. Svi uređaji mogu se pohvaliti i visokom A++ energetskom klasom, te povoljnom cijenom.

SAZNAJTE VIŠE


http://www.thermocool.ba/wp-content/uploads/2016/06/KONZOLA.fw_.png

Inverter konzolna jedinica

Korel Inverter – konzolnu univerzalnu jedinicu karakteriše visoka A++ energetska klasa. Dodatna prednost invertera jest u tome što se njima može i grijati i kada su vanjske temperature niže, neke podnose i do -15 stupnjeva Celzija.


http://www.thermocool.ba/wp-content/uploads/2016/06/korel_klima_uredjaj_multi_split.jpg

Multi-split

Korel multi-split rashladni sistemi nude mogučnost spajanja više unutrašnjih jedinica u jednu vanjsku. I ova Korel rashladna tijela karakteriše visoka A++ energetska klasa i opremljenost inverter tehnologijom sa mogučnošću grijanja i hlađenja na visokim i niskim vanjskim temperaturama. Spomenemo li uz kvalitet i povoljne cijene ovih proizvoda, jasno nam je da su Korel multi-split rashladni sistemi pravi izbor za Vas!

Grijni sistemi Korel

Kompanija ThermoCool je ovlašteni distributer Korel proizvoda za Bosnu i Hercegovinu.


Korel

Pogledajte oficijelnu stranicu našeg dobavljača


ŠIROKA PALETA GRIJNIH SISTEMA

Grupacija Bosch

Kompanija Bosch nudi različite varijante grijanja na plin – konvencionalne i kondenzacijske plinske bojlere, spremnike vode, kotlove na kruto gorivo (drva, ugalj), kotlove na pelet, električne kotlove, te električni program (bojleri, grijalice). Bez obzira birate li grijanje na osnovi najmodernije kondenzacijske tehnologije ili dokazane konvencionalne tehnologije, Bosch ima rješenje.

SAZNAJTE VIŠE


http://www.thermocool.ba/wp-content/uploads/2016/06/Gas.jpg

Plinski bojleri

Bosch nudi plinske bojlere na osnovi najmodernije kondenzacijske tehnologije ili dokazane konvencionalne tehnologije. Bosch dokazanom visokom tehnologijom nudi uređaje za zidnu montažu ili kao podni samostojeći uređaji. Zavisno od kapaciteta mogu grijati etažni stan, kuću sa jednim ili više stambenih jedinica.


http://www.thermocool.ba/wp-content/uploads/2016/06/Bosch-kruta-goriva.jpg

Kotlovi na kruta goriva

Kotao na kruta goriva može biti pokretan na ugalj, drva ili u opcijama na pelet. Široki asortiman ovih uređaja nudi različite stepene grijanja, a ove proizvode karakteriše jednostavna instalacija i dug vijek trajanja. Zanimljivo je da ovi uređaji dolaze u opcijama korištenja kao samostalni generatori toplote, a mogu se instalirati na postojeće sisteme.

Grijni sistemi Bosch

Kompanija ThermoCool je ovlašteni distributer Bosch proizvoda za Bosnu i Hercegovinu.


Bosch

Pogledajte oficijelnu stranicu našeg dobavljača


SPECIJALISTA ZA GRIJNE KOTLOVE

Kompanija Buderus

Buderus grijni sistemi nude udobnu toplinu i toplu vodu, pouzdano su i energetski efikasno rješenje. Izaberite najbolje za svoj dom između kotlova na plin i ulje koji dolaze u konvencionalnoj i kondenzacijskoj opciji, kotlova na kruto gorivo (drvo, ugalj), kotlova na pelet, a tu su i spremnici za vodu. U svojoj ponudi kompanija Buderus posjeduje i električne grijalice.

SAZNAJTE VIŠE


http://www.thermocool.ba/wp-content/uploads/2016/06/B-drvo.png

Grijanje krutim gorivom

Buderus nudi najmoderniju tehniku kotlovima na kruta goriva. Ove proizvode karakteriše izuzetno veliki udjel energije pohranjene u krutom gorivu iskoristivim za toplinu. Buderus grijanje na kruto gorivo prikladno je za spaljivanje drva i drvnih otpadaka. Ali ono može također biti optimalna dopuna uljnom, plinskom ili solarnom uređaju.


http://www.thermocool.ba/wp-content/uploads/2016/06/buderus-uljni-kotao-plamenikom-se-o2-slika-55861051.jpg

Uljno grijanje

Buderus nudi više mogućnosti uljnog grijanja od niskotemperaturnih uljnih kotlova, preko uljno/plinskih niskotemperaturnih čelicnih kotlova koji dolaze i u svojoj kondenzacijskoj opciji.

Grijni sistemi Buderus

Kompanija ThermoCool je ovlašteni distributer Buderus proizvoda u sklopu grupacije Bosch za Bosnu i Hercegovinu.


Buderus

Pogledajte oficijelnu stranicu našeg dobavljača